2012

Octubre

Introducció al tai txi i el txi kung

Txikung
-  Les vuit joies (Baduanjin)
-  Estar dret com un arbre (Zhang Zhuang)

Tai txi: seqüència de 8 formes
- La guardia i el pas d'arc
- Caminar en passes sinuoses
- Acaronar la crinera del cavall
- Raspatllar i empenyer
- Mans com núvols
- Adafar la cua del pardal
    Seminaris a Europa de GM  Wong  
2012 Novembre Aplec de Tardor

2012

Desembre

18 mans de Lohan (original)

El mestre Wong, Doc Fai ha tingut accés al major nombre d'escrits antics de la familia Chan i ha recuperat aquest conjunt d'exercicis de Txi kung en la seva forma original. Els moviments son clars i s'identifiquen amb els del kung-fu.

Txikung
2013 Gener 40 moviments de l'estil Yang de Tai-txi-txuan.

Aquesta forma reuneix el coneixement públic de la forma llarga amb menys repeticions.

El seminari es desenvoluparà en dos caps de setmana.
Taitxi

2013

Abril

Ventall de mà dreta i mà esquerra

Forma de 16 moviments basada en els moviments de ma buida que equilibra dreta i l'esquerra i ajuda a expresar el jing.

Taitxi
2013 Seminaris a Europa de GM  Wong
2013 Maig Aplec de Primavera
2013 Juny 32 formes d'espasa de Tai-txi Taitxi

 

    Els seminaris estan adreçats als socis (hi ha la possibilitat d'associarse al moment de fer la inscripció). Només es realitzaran si hi ha un mínim de 6 alumnes. Cal formalitzar la matrícula amb un mes d'anticipació.

 

La denominació Escola es refereix a un mètode d'ensenyament i en cap cas s'ha de confondre amb un centre oficial de l'estat.

Formació de carácter social

Dirigida al desenvolupament personal dels nostres socis i a les persones que practiquen tai-txi i volen adquirir coneixements per poder transmetre aquests de forma benèvola (sense ànim de lucre). Els graus i els títols acrediten el nivell esportiu  i no s'han de confodre amb titulacions del sistema oficial d'ensenyament de l'estat. Fins el nivell avançat el grau és reconegut per la Plum Blossom International Federation i a partir d'aquest nivell per la nostre entitat: el Club Esportiu de Lluita Suau i Amable.  

Formació per l'exercici professional a l'àmbit esportiu

El Tai-txi a Catalunya és una activitat físic-esportiva reconeguda per la Secretaria General de l'Esport pel tràmit del Club Esportiu de Lluita Suau i Amable. Les professions de l'esport estan regulades per la Llei 3/2008 de l'exercici de les professions de l'esport i en aquests moments no està contemplada la titulació en aquesta activitat. El nostre Club amb la col·laboració de l'Associació de Professors de Tai-txi-txuan i Txi-kung de Catalunya  està en contacte amb el Consell Català de l'Esport i l'Escola Catalana d'Esport per tal de promoure la titulació de tai-txi  

(31/7/2009)